Ankara Kartvizit Baskı

Ankara Kartvizit Baskı

Ankara kartvizit baskı, işletmelerin kurumsal kimliğini yansıtan önemli çalışmalardır. Kartvizitler, işletmelerin görünen yüzüdür. İnsanlar ilk işletmelerin kartvizite bakarak olumlu ya da olumsuz yargıda bulunurlar.

Kartvizit baskı üzerindeki sembol, renk gibi birçok ayrıntı potansiyel müşterilere ulaşma noktasında yardımcı olur. Kartvizit tasarımı konusuna çok dikkat edilmesi gerekiyor. İşletmenin faaliyet gösterdiği sektör kartvizit tasarımında önemli rol oynuyor. Kartvizit; işletmenizin benimsediği strateji ve logo gibi konulara göre de tasarlanır. Cansoy Matbaa alanında uzman kişilerle kartvizit tasarımı yapıyor. Çok kısa sürede işletmenizin sektörüne uygun kartvizitler hazırlanıyor. Tasarım aşamalarının tüm süreçlerinde müşterilerimizle irtibat halinde oluyoruz. Bu sayede beğenilmeyen noktalar hızlıca düzeltiliyor.

Ankara Kartvizit Baskı Çalışmalarında Önemli Unsurlar Nelerdir?

Kartvizit bastırma özen ve titizliğe dayanan bir çalışmadır. Kartvizit tasarlanırken hem belirli standartlardan yararlanılır hem de işletme tercihindeki özelleştirme seçenekleri kullanılır. Ankara kartvizit baskı çalışmalarında ebat önemli bir konudur. Kartvizit boyutu hedef müşterilerin dikkatini çekecek ve kolay kullanabilecekleri şekilde tasarlanmalıdır.

Kartvizit baskı kolay saklanabiliyor olması da çok önemlidir. Uzun süre bozulmadan saklanabileceği kalitede tasarlanmalıdır. Reklam ve tanıtım çalışmaları kapsamında en ideal kartvizit standart ölçüleri boy 8 cm, en 5 cm civarıdır. Diğer reklam ve tanıtım materyallerinden daha farklı yapısal özelliklerden oluşurlar. Başarılı bir kartvizit;

  • Neme dayanıklı,
  • Kalın,
  • Dikkat çekici, canlı renklerden oluşur.

Ankara Kartvizit Baskı Fiyatları

Ankara kartvizit baskı fiyatları şu unsurlara bağlı olarak belirlenir;

  • Niçin kullanılacağı,
  • Fiyat,
  • Tasarım kalitesi,

Kartvizit baskı kart kalitesi, kartın üzerine yapılacak tasarım, kullanılacak renkler ve yazı fontları da fiyata etki ediyor. Kartvizit yaptırmayı düşünüyorsanız öncelikle firmamızla iletişime geçerek nasıl bir çalışma istediğinizi belirtebilirsiniz. İstediğiniz çalışma doğrultusunda fiyat belirlenir. Kartvizitlerde; işletme sahibinin ismi ve soyadı, unvanı, bağlantılı olduğu kurum ile iletişim bilgileri yer alır. Kartvizitler kaliteli olması için genellikle Bristol karton üzerine yapılıyor. İşletme kartvizitlerindeki logolar için kullanılacak renklere ait pantone numaralarını mutlaka çalışanlarımızla paylaşınız. Profesyonel iş dünyasında önemli rol oynadığı için kartvizit tasarımlarını tüm ticari firmaların dikkate alması gerekiyor. Ankara kartvizit baskı ile iş dünyasında bir adım öne geçebilirsiniz.