Kurumsal Kimlik Çalışması

Kurumsal Kimlik Çalışması

Harika bir kurumsal kimliğiniz var, neden Sheffield’daki Teknik Destek den Bob’un 300g’lık bir matşeye sahip bir kartviziti var ve Londra satış bürosundaki Sarah’tan farklı bir boyut var. Sadece bu değil, tip yüzleri de yanlış. Neyse ki, ikisinin de logomuz var. Maalesef onlar Kurumsal Kimlik Çalışması farklı renktedir. Tanıdık geliyor? Bunun, aynı departmanda bile olsa, küresel operasyonlarda defalarca gerçekleştiğini gördüm.
Marka kimliği yönergelerini uygulamak için bir sistem olmadan, bir şirketin görsel kimliğinin etkisi sulandırılacaktır. En azından bir şirket, ticari kırtasiyeden araç Kurumsal Kimlik Çalışması nakline kadar her şeyin tasarımını ve baskı özelliklerini içeren bir Kurumsal Kimlik Kılavuzuna sahip olmalıdır. Basılı bir rehber olması gerekmez. Çoğu şirket, bu bilgiyi şirket web sitesinin güvenli bir bölümü aracılığıyla uygun personel ve tedarikçiler için hazır hale getirmektedir.

Bir Kurumsal Kimlik Çalışması Kılavuzu, yönergeleri zorlanmazsa yararsızdır. Kurumsal kimliği korumanın en basit yolu, web üzerinden sistem yazdırmak Kurumsal Kimlik Çalışması için kullanabileceğiniz teknolojiyi kullanmaktır. Yalnızca tek tüccarları hedef alan internette bulacağınız ‘kendi tasarımınızdaki’ kartvizit web siteleri değil, aynı zamanda kurumsal baskıya ait on-line e-satınalma sistemleri üzerine kurulmuş özel şablonlar değil.
Web’in yazdırılacak resim şablonları son derece karmaşık olabilir.

En basitlerinden biri, bir kartvizit gibi görünebilir. Ancak, telefon numaralarının, e-posta adreslerinin ve URL’lerin büyük varyasyonlarıyla uğraşırken güçlük Kurumsal Kimlik Çalışması çekiliyor. Her biri, bilgileri dikkatli bir şekilde doğru yere yerleştirmelidir. Gerçek şu ki, kartvizitler büyük bir organizasyon için en karmaşık şablon olabilir ancak on-line şablonları kullanma gücünü de gösterirler.

Şimdi, bir yeniden marka nedeniyle yaklaşık 5000 çalışan için yeni kartvizit vermek zorunda olduğunuzu düşünün. Sadece bu değil, ama 500’den fazla büromuz var. On-line sipariş ile tüm ofis çalışanları için yeni kartlar hazırlayabilir ve gün içinde basılabilir ve gönderirsiniz. Tüm resim Kurumsal Kimlik Çalışması özellikleri otomatik olarak zorlandığından, kartların hepsi kurumsal kimliğini doğru bir şekilde gösterecektir.

Bu, web’in basılacağının gerçek faydalarından birini gösterir. Basit kişiselleştirilmiş ürünleri bu şekilde sipariş etmek için en güçlü argümanlar bana hacimli Kurumsal Kimlik Çalışması baskı projelerini sunarak gösterildi. Bir durumda, söz konusu şirketin genel müdürü, yeniden marka için büyük bir emri denetlediğinde bana “Aha !, bu yüzden bunu yapıyoruz” dedi. Görmek inanmaktır.