Ankara Promosyon Baskı

Ankara Promosyon Baskı

Ankara promosyon baskı çalışmaları bir işletmenin reklam ve tanıtım faaliyetleri için hayati önem taşıyor. Promosyon baskı çalışmalarında günlük hayatta kullanılan ürünlere yer veriliyor. Günlük yaşamda kullanılan ürünlerin üzerine işletme ismi, logosu, iletişim adresi gibi bilgilere yer veriliyor. Promosyon baskı çalışmaları en etkili tanıtım faaliyetleri arasında yer alıyor.

Ankara promosyon baskı için işletmenin hizmet verdiği sektör ele alınmalıdır. Genel olarak promosyon ürünleri;

  • Not defteri,
  • Kalem,
  • Ajanda,
  • Anahtarlık,
  • Islak mendil vb. tercih ediliyor.

Sıraladığımız ürünler günlük yaşamda insanlar tarafından çok kullanılıyor. Hedef kitlenin ihtiyaçlarına göre promosyon ürünleri şekilleniyor. Ankara promosyon baskı çalışmaları sayesinde marka bilinirliği artıyor. Kalıcı müşteriler kazanmak için en iyi reklam çalışmalarındandır.

Promosyon Ürünleri İçin Hangi Baskı Teknikleri Kullanılıyor?

Ankara promosyon firmaları kapsamında hizmet veren Canbay Matbaa, müşteri taleplerini göz önünde tutarak uzman personelleriyle çalışmalar yapıyor. Promosyon ürünleri üzerine baskı teknikleriyle uygulanan marka logoları hedef kitlenin daha hızlı dikkatini çekiyor. Promosyon ürünü olarak seçilen ürünün özellikleri incelenerek ona uygun doğru baskı tekniği kullanılmalıdır. Promosyon ürünlerinde kullanılan baskı teknikleri şöyle sıralanabilir:

Gofre Baskı

Gofre baskı, kabartma baskısı şeklinde isimlendirilebilir.  Üç boyutlu efekt verilerek istenilen yüzeyin kabartmasıdır. Boyut kazandırmak adına istenilen tüm alanlarda çok rahat kullanılabilir

Serigrafi Baskı

Serigrafi baskı, elek baskısı diye de biliniyor. Bu baskı türünün geçmişi 2000 sene öncesine kadar gidiyor.  Uygun fiyatlı olması sebebiyle çok tercih edilen bir baskı türü olduğunu söyleyebiliriz.  
 

Ultraviyole (UV) Baskı

 Ultraviyole (UV) baskı, dijital baskı olarak biliniyor. Ultraviyole Baskı aslında boya kurutma yöntemidir. Yüksek ısıya çok dayanıklıdır. Bir saniyeden kısa sürede baskı boyaları kurutma makineleriyle kurutulur. Otomotiv gibi pek çok sektörde kullanılan ultraviyole baskı son dönemde reklam çalışmaları içinde kullanılmaya başlamıştır.

Tampon Baskı

Ankara promosyon baskı tekniklerinde kullanılan diğer yöntemse tampon baskıdır. Bu baskı türünün geçmişi de eskilere dayanıyor. 200 sene öncesine kadar giden tampon baskı türü, serigrafi baskının uygulanamadığı yerlerde kullanılıyor. Kavisli, yüksek, tümsek gibi yüzeylerde kullanılmaktadır.

Lazer Baskı

Metal promosyon ürünleri için genellikle kullanılan bir baskı türüdür. Aynı zamanda lazer baskı; cam, ahşap, deri ve mermer gibi yüzeylerin yakılması ya da kazılmasıyla meydana gelen izdir.