dijital baskı makinesi

SIHHIYE MATBAA

Matbaa baskı makinaları matbaa gelişim sürecinde birçok farklı alana doğru gelişim göstermiştir. Kimisinde hız, kimisinde kalite, kimisinde de maliyet ön planda tutularak değişim üretim teknikleri ortaya çıkmıştır. Bu yüzden binlerce farklı tasarımlar için farklı matbaa baskı teknikleri kullanılmaktadır. Ofset baskı sisteminin çalışma prensibi gereğince yüksek sayıda üretilecek olan ürünler için en kaliteli ve düşük maliyetli baskıyı sağlamaktadır. Bir kalıp ile binlerce üretilmesine imkan sağlanan ofset baskı yöntemi sayesinde miktar arttıkça maliyet azalmaktadır. Bu da yüksek miktardaki baskı ihtiyaçlarından en uygun birim maliyeti sunmaktadır. Birim maliyet düşmesi toplam maliyet açısından da başka tekniklerle basım yapılmasına göre tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Matbaa dijital baskı yöntemi ile yapılan baskılarda birim maliyet sabittir. Her bir parça ürün aynı maliyetle üretilmektedir. Bu yüzden yüksek sayıda ürün basılması için uygun değildir. Ancak kısıtlı zamanda ürün çıkarmak için mükemmel sonuçlar vermektedir. Kalıplama süresi olmadığı için anında baskı işlemine başlanabilmektedir. Bu da zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca düşük adetlerde ürün basımı için kalıp hazırlama gerekmediği için de ayrıca maliyeti düşürmektedir. Matbaa baskı Ankara firması olarak en uygun fiyatlı baskı çözümleri sunmak için her geçen gün yeni teknikler geliştirmekteyiz. Müşteri memnuniyeti ve kalite politikamız gereğince müşterilerimize istedikleri en kaliteli baskıyı en ucuz fiyatlarla temiz etmekteyiz.

Matbaa baskı sonrası işlemler arasında yer alan vernikleme, ciltleme gibi işlemleri de yaparak son ürün teslimatlarını gerçekleştirmekteyiz. En ucuz matbaa dergi baskı fiyatları ile özenle ciltlenmiş dergilerinizi firmamızda hazırlatabilirsiniz. Düğün davetiye baskı işlemleriniz de diğer hizmetlerde olduğu gibi yine en uygun davetiye baskı ücreti yapılmaktadır. Cansoy Matbaa olarak kalite politikamız gereğince tüm baskı hizmetlerimizde özenli bir çalışma ile yüksek kaliteli ürünler çıkarmaktayız. Personelimiz tecrübesi sayesinde en güzel renklerle en doğru ve tasarımınızı tamamen karşılayan baskı işlemlerini yapıyoruz. Matbaa ile herkesin bir işi mutlaka vardır. Bu yüzden hizmetlerimiz herkesi kapsamakta ve herkese kaliteli hizmet sunmaktayız. Hizmetlerimize ulaşmanın en kolay yolu web sitemiz üzerinden online matbaa hizmetlerimizi kullanmaktır.