Promosyon-Kalem-Seti

Promosyon Kalem Seti

Promosyon Kalem Seti


Promosyon Kalem Seti ürünler bir firmanın çeşitli amaçlar ile müşterilerine, iş ortaklarına ya da çalışanlarına dağıttığı fonksiyonel ve özellikle de iş hayatında kullanabileceği onlara kolaylık ve pratiklik sağlayacak ürünleri hediye etmesidir. Bu amaçlar reklam ya da tanıtım materyalleri olarak, açılış ya da özel günlerde kutlama hediyesi olarak, personeline motivasyon oluşturması için ve yakın çevresine çeşitli sebepler ile daha sıkı bir iletişim kurmak olabilir.

Promosyon olarak dağıtılacak ürün promosyonu dağıtacak firmanın hizmet verdiği sektör ile alakalı ya da promosyon ürünü dağıtacağı kitleye yönelik olarak seçilebilir. Bu anlamda iki taraflı da fayda sağlayacak ve aynı zamanda her alanda herkes tarafından kullanımı uygun olan promosyon kalem seti gayet uygun ve makul hediyeler olmaktadır.
Sitede Bulunan Kalem Modelleri
Promosyon olarak dağıtılacak bu kalem setleri, bu iş için ayrılan bütçeye ya da dağıtılacak hedef kitledeki yaklaşık sayıya göre seçilebilir. www.ankaramatbaacilik.com web adresinde birçok promosyon kalem seti seçeneği mevcuttur ve bahsi geçen kriteler baz alınarak kalem çeşidi ve sayısı seçilebilir. Site üzerinden online şekilde sipariş verilip ürün alınabilme kolaylığı sayesinde istenen sayıda ve çeşitte ürün hızlı hazırlanarak verilen adrese orijinal paketleri ile hazırlanmış şekilde gönderilir.
 
Site üzerinde birçok promosyon kalem seti mevcuttur. Bu setler bir kalem ve kutusundan oluşan küçük setlerden başlayarak ikili kalem seti ve kutusu, dolma kalem ve roller kalem seti ile kutusu ve kabartmalı kalem modelleri ve kutusu ile satılmakta olan çeşitlerdir.
Çeşitler arasında hem kalem görünümü ve özellikleri bakımından hem de kutu görünümü bakımından büyük farklılıklar mevcuttur. Bu sebeple öncelikle alınacak kalemin özelliği belirlenmeli ve daha sonra da kutu seçimi yapılmalıdır. Sitede mevcut olan popüler kalem modelleri ise ahşap tükenmez kalem, üzerinde besleme işlemesi olan tükenmez kalem, dolma kalem, arkasında ışık bulunan ışıklı kalem, üzerinde İstanbul silueti olan işlemeli kalem, lale deseni olan işlemeli kalem, Mevlana figürü olan işlemeli kalem, lazer özellikli kalem,


Promosyon Kalem Setleri


 
Osmanlı tuğralı kalem ve renkli roller kalemlerdir. Kalemlerin her birinin tasarımı ve görüntüsü birbirinden farklıdır ve bu sebeple de her biri farklı fiyatlardadır.
Bütçenize uygun her türlü kalemi bulabileceğiniz sitede kalemleri ister tek halde isterseniz de kutuları ile birlikte kalem seti halinde satın alabilir ve hem iş ortaklarınıza hem müşterilerinize hem de tanıtım amaçlı olarak işletmenizin bulunduğu il ve ilçedeki vatandaşlara dağıtabilir ve hediye edebilirsiniz. Kullanışlı bir ürün olan kalemler aynı zamanda sağlam ve uzun yıllar kullanıma da uygundur.
Ürünleri site üzerinden satın almak için sipariş miktarınızı sitedeki sepete ekle butonu yardımı ile siteye bildirmeniz yeterlidir. Kredi kartı ile taksitle ödeme kolaylığı sunan sitede tüm şehirlere de kargo ile gönderim seçeneği mevcuttur.