Sürekli Form Fatura Baskı

Sürekli Form Fatura Baskı

Sürekli Form Fatura Baskı

Sürekli Form Fatura Baskı Faturalar, resmin yalnızca şirketin imajını ve ticaret duruşunu yansıtan bir parçasıdır. Başarılı bir iş, tüm detayları içeren iyi bir şablona sahip olacaktır. Önemli ayrıntılar şirket, alıcı ve göndericidir. Bir faturanın üst kısmında şirketin logosu ve iletişim bilgileri olmalıdır. Bunu alıcı ve gönderinin varış yeri ayrıntılarıyla izlemeliyiz. Sevkıyatın ayrıntıları, ne içerdiğini, her bir öğenin miktarlarını ve birim maliyetini açıkça belirtmelidir. Bunu, satın alma bedeli, diğer masraflar, dahil edilen herhangi bir vergi ve son olarak gönderinin toplam maliyeti izlemelidir.

Faturalandırma eğlenceli bir görev değil, müşterileriniz tarafından zamanında ödenebilmeniz için faturanızın en kısa sürede alınması gerekir, bu gerekli bir gerekliliktir: müşterileri beklentilerinizden haberdar ederek, zamanında ödenir ve profesyonelliklerini güçlendireceksiniz.
Faturalar oluşturmak için bazı en iyi uygulamaları inceledikten sonra, faturalar oluşturmak için daha az zaman harcayacağınız ve sevdiğiniz şeyleri yapmak için daha fazla zaman harcayabilmeniz için bazı harika (ve o kadar da büyük olmayan) faturalandırma uygulamalarını inceleyeceğim!

Ankara Sürekli Form Fatura Baskı

Dolayısıyla, faturalarınızın şarta uygun olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak bazı genel yönergeler, en iyi uygulamalar ve örnekler.
a.Their Details and Yours – tamamlanmalıdır Bu temel şeylerdir, ancak bunu göze alamazsınız. Müşterinin adresine ek olarak, hesabınızı işleyen müşterinin irtibat kişisinin adını da eklediğinizden emin olun! Üç çalışanı olan bir şirket, ne yaptığınızı anlar; ancak büyük şirketlerde, özellikle de kimin hangi projeye ait olduğunu belirleyen karışıklıklar varsa, faturalar yanlış yerleştirilir.

Ayrıca şirket adınızı, adınızı, adresinizi, telefon numaranızı ve e-posta adresinizi de almanız gerekir. Masraflar hakkında herhangi bir sorunuz olursa, sizinle iletişime geçmek mümkün olduğunca kolay olmalıdır.

b.Özelleştirilmiş Hizmetler Listesi – Belli olmalı İnsanlar ne için ödeme yaptıklarını öğrenmek istemektedir. Çoğu kişi sadece “Tasarım” olarak nitelendirilen bir şey için para ödemeyecektir. Onlara ne aldıklarını tam olarak anlat: ör. “Sporting Goods Department için üç sayfalık statik web sitesi tasarımı.” Mümkün olduğunca özen gösterin. Beş yıl içinde, hem siz hem de müşteri açıklamanızla ne kastettiğini biliyor mu? Ayrıca, ücretin proje bazlı mı yoksa saatlik mi olduğunu belirtin.

c. Şartlarınızı Dahil Et – açık olmalıdır Müşterinin size ne zaman ödeme yapmasını bekliyorsunuz? Son tarihi kaçırırsa ne olur? Takip ya da geciken bildirimler gönderebilmek ya da faiz talep edebilmek için, kimsenin tartışamadığı kaya gibi sağlam bir kağıt izi lazım.

d. Onlara Nasıl Para Vereceğini Bırakalım – Kolay olmalısınız Size bir çek, para transferi, çiçek gönderilmesini istiyor musunuz? Ne beklediğinizi ve hangi biçimde olmasını açıkça belirtin. Genellikle w’yi tartışmak en iyisidir